Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή κατά την παράδοση (αντικαταβολή):

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας. Ισχύει για όλες τις παραγγελίες απο οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας ή βάρους του δέματος.

Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα:

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μεταφέρεστε αυτόματα στο περιβάλλον της Alpha bank οπού και μπορείτε να προχωρήσετε στην πληρωμή. Η παραγγελία σας δεν αποστέλλεται αν δεν εμφανιστεί επιτυχώς η πληρωμή στο σύστημά μας, το οποίο συνήθως γίνεται εντός 1 εργάσιμης ημέρας. Οι κάρτες που δεχόμαστε είναι VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD και MAESTRO.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα εμφανιστούν στην οθόνη σας τα στοιχεία του λογαριασμού στον οποίο θα πρέπει να καταθέσετε το πλήρες ποσό. Επίσης στο e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας που θα λάβετε θα υπάρχουν τα ίδια στοιχεία εάν θελήσετε να κάνετε αργότερα την κατάθεση. Τυχόν έξοδα κατάθεσης επιβαρύνουν τον πελάτη.

Πληρωμή στο κατάστημά μας:

Εφ’όσον επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι άπο τον χώρο μας μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα όπως VISA, MASTERCARD ή MAESTRO.